Share |

Primăria a implementat primul sistem electronic de informare a cetățenilor din țară

Primarul Constantin Toma a inaugurat, miercuri, patru sisteme electronice de informare a cetățenilor, care au fost montate în patru zone diferite ale municipiului Buzău.

Panourile sunt de forma ecranelor tactile, de mari dimensiuni și funcționează cu un sistem de operare de tip Android. Ele pun la dispoziția cetățenilor toate informațiile utile de care au nevoie, legate de lucrările care se execută în oraș, programele mijloacelor de transport, atât în oraș. cât și la nivel județ

ean șinațional, informații cu privire la proiectele municipalității, evenimente și reclame.

„Suntem singurii de țară care avem un asemenea info-point. Deocamdată am pus patru. În fața primăriei, la gară, în fața Crîngului și în stația de autobuz de la Bazar. La anul vom pune 31 – în stațiile importante de autobuz din oraș. Are utilizări multiple. De exemplu, buzoienii pot vedea când au autobuz spre Bisoca sau alta localitate din județ, când au tren spre Ploiești sau care e traseul autobuzelor Trans-Bus. Pe ecran vom afișa și informații importante din oraș, știri locale, spectacole, avarii, intervenții”, a declarat primarul Constantin Toma, cu ocazia inaugurării.

cele patru panouri se găsesc îăn Gara Buzău, la Poarta Crângului, lângă Palatul Comunal și în stația de autobuz de la Bazar.

 

Your rating: Nimic Average: 5 (1 vote)