Share |

O singură familie a lăsat fără apă potabilă aproape o mie de buzoieni

Circa o mie de buzoieni au rămas, de luni, fără apă potabilă la robinete din cauza datoriilor acumulate la plata serviciului respectiv de vecinii lor. Situația respectivă s-a creat în cartierul Dorobanți 2, din cauza unei datorii de 2,3 miliarde lei vechi, din care 2 miliarde reprezintă datoria unei singure familii, altfel, cele 300 de milioane de lei vechi nu ar fi determinat o asemenea măsură din partea Companiei de Apă. Familia respectivă locuiește în blocul J2 din cartierul Dorobanți 2 și nu și-a mai plătit întreținerea de ani de zile. 16 blocuri au rămas fără apă la robinete, în condițiile în care 90% dintre locatari sunt cu plățile la zi.

La rândul lor, proprietarii buni platnici din cele 16 blocuri urmează să se îndrepte împotriva conducerii Asociației de proprietari, deoarece le-a încasat banii fără să achite mai departe obligațiile față de furnizorul de apă potabilă.

 

Locatarii Asociației de Proprietari PT 28/3, din care fac parte blocurile J2, J4, J5, J6, H2, H3, H4, H5, H6, H10, H12, H13, J9, 10, J15, J16, au fost informați săptămâna trecută că vor rămâne fără apă, iar la începutul săptămânii blocurile respective au fost debranșate.

Your rating: Nimic Average: 5 (1 vote)